PAPP VARGHA Katalin

 

Tisztelt Komáromiak, elsősorban köszönöm azt a sok pozitív megjegyzést amit a személyes aláírásgyűjtésem alkalmával kaptam Önöktől.

Papp Vargha Katalin vagyok, Komáromban születtem, itt töltöttem alapiskolai valamint gimnáziumi éveimet is. Nemzetközi tanulmányok szakon végeztem Győrben, valamint a Corvinus Egyetem hallgatója voltam Budapesten. Magyarországi, később külföldi tanulmányaim közben és után is igyekeztem minél több munkatapasztalatra szert tenni, voltam gyakornok az Európai Parlamentben, Pozsonyban egy bank verzérigazgató helyettesének asszisztense, dolgoztam EU-s projekteken Budapesten a Magyar Tudományos Akadémián, de valahogy mégis mindig visszahívott kedves szülővárosom, Komárom. Nem véletlen az sem, hogy vállalkozásomat is itt kezdtem el. Úgy gondoltam és gondolom máig, hogy ha nem feltétlenül kell nagy fővárosban vállalkozást alapítani, akkor miért ne a saját városunkat gazdagítsuk munkahelyekkel, hírnévvel. Nagyon örülök, hogy a CHOCOMAZE csokimanufaktúra ma már több európai és Európán kívüli országban ismert, büszkén terjesztem Komárom nevét szerte a világban.

Ma már nem csak vállalkozóként élem mindennapjaimat a városban, hanem kétgyermekes anyaként is nap mint nap élvezem a belváros nyári nyüzsgését, a vizek közelségét, figyelem a városban fellelhető lehetőségeket. Mivel sokat utazom a világban, sok-sok új ötlettel térek haza, amik apránként, de megvalósíthatóak lennének nálunk is. Ezért is döntöttem úgy, hogy ha csak egy képviselőként is a sok közül, de Komárom polgárainak képviselőjeként még többet tudnék tenni városom fejlődéséért. Folytatni azt ami jó, kijavítani a javítanivalót. Örömömre szolgálna és büszkeséggel töltene el, ha képviselhetném Önöket és a város pedig érezné az elkövetkező négy év munkájának gyümölcsét.

Férjemmel

Terveimről röviden:

Vállalkozói környezet javítása- itt elsősorban a kezdő vállalkozások adminisztratív terheinek csökkentését tartom fontosnak városi szinten

A vár jobb kihasználása, kultúrális és turisztikai szempontból

Az Erzsébet-sziget infrastuktúrájának javítása – közvilágítás javítása, szemét probléma efektív kezelése, sportolásra alkalmas területek jobb kihasználása

Nyugdíjas otthon működésének és állapotának modernizációja

Belvárosi parkok aktívvá tétele – pl. sporteszközök elhelyezésével