MUDr. HORVÁTH Attila

 

1975-ben születtem Komáromban. A Munka Utcai Alapiskola, majd a Selye gimi után a pozsonyi Komenský Egyetem általános orvosi szakán folytattam tanulmányaim. 2000-ben, az egyetem befejezése után a komáromi kórház sebészeti osztályán kezdtem dolgozni. 2005-től magánrendelőt működtetek a belvárosban.

Zalán és Kristóf fiam 13, illetve 3,5 évesek. Feleségem, Angéla az Eötvös Utcai Alapiskola alsó tagozatos pedagógus csapatát erősíti. Gyerekkorom óta a sport az életem meghatározó része. 19 éves koromig a KFC csapatának aktív tagja voltam, majd az egyetemi éveim során több, járásunkbeli település focicsapatában játszottam. Később munkám miatt a versenyszerű labdarúgásról le kellett mondanom, de a mai napig rendszeresen sportolok.

Feleségemmel

Munkám során napi szinten beszélgetek városunk lakosaival, akik örömmel látják Komárom utolsó 4 évében a pozitív változásokat: felújított utak, birkózócsarnok és játszóterek, a város vízgazdálkodásának stabilizálása a KOMVaK új vezetésével, a belváros revitalizálása.

Tervek és célok: folytatni a sportlétesítmények felújítását, a “kutyázós” társadalom feltételeinek javítása, a városi strand megreformálása, legalább egy szabadstrand kiépítése, a Holt-Vág és folyóink környezetének rendbetétele…